Igloo răspândit cu pinguini cremă de brânză
Igloo răspândit cu pinguini cremă de brânză este un fără gluten rețetă cu 18 porții. O porție conține 160 de calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de măsline, cremă de brânză, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un condiment foarte prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Igloo răspândit cu pinguini cremă de brânză, Iglu albastru de gheață și pinguini, și Pinguini Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 1-castron de litru cu folie de plastic. În robotul de bucătărie, puneți brânză Cheddar, brânză albastră, 1 pachet cremă de brânză înmuiată, bucățile de slănină, ceapa și sosul de piper. Acoperiți și procesați, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până când sunt bine amestecate. Apăsați amestecul de brânză în castron. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Inversați amestecul de brânză pe o placă de sticlă cu capul în jos sau pe o placă de plăcintă, formând o formă de Iglu.
Îndepărtați aproximativ 2 linguri de amestec de brânză dintr-o parte pentru a face o ușă arcuită de 2x2 1/2 inch.
Tăiați două felii de 3/8 inch de la capătul blocului de brânză cremă fermă; rezervă. Bateți crema de brânză rămasă și laptele cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează și se omogenizează. Placă de sticlă de îngheț și iglu cu amestec de brânză cremă; neted cu spatula. Desenați linii peste iglu, folosind scobitoarea, pentru a arăta ca blocuri de gheață.
Tăiați fiecare felie de brânză cremă rezervată în 4 dreptunghiuri. Utilizați 6 până la 8 dreptunghiuri pentru a forma baldachinul ușii. Acoperiți ușor și dați-l la frigider până când este gata de servit.
Pentru a face pinguini, tăiați o fantă de sus în jos pe fiecare măslin jumbo doar pe o parte. Introduceți aproximativ 1 linguriță de cremă de brânză în măsline pentru a umple cavitatea.
Tăiați morcovul în felii de 1/4 inch; tăiați o crestătură mică din fiecare felie de morcov pentru a forma picioare. Apăsați piesa de crestătură decupată în centrul măslinului mic pentru a forma cioc (dacă este necesar, străpungeți măslinul cu un cuțit mic sau o scobitoare pentru a face o gaură). Folosind o scobitoare cu volane, capul stivei (măsline mici), corpul (măsline jumbo) și picioarele (felie de morcov), ajustându-se astfel încât ciocul, pieptul de brânză cremă și crestătura în felie de morcov să se alinieze. (Pinguinii vor sta mai bine dacă măslinele sunt stivuite cu găuri mai mari orientate în jos.)
Pentru a servi, tăiați forma steagului din bucla de morcov și fixați-o pe scobitoare; introduceți în partea de sus a igluului.
Garnisiți igloo cu rozmarin, ardei gras și pinguini cu brânză cremă.