Iepure în sos de muștar

Iepure în sos de muștar
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, iepure în sos de muștar ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. Acest sos are 545 calorii, 57G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,83 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 586 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați iepure, vin, muștar granulat de țară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Iepure în sos de muștar, Iepure În Sos De Cremă De Muștar, și Picior de iepure prăjit cu slănină și sos de muștar.

Instrucțiuni

1
Presărați bucățile de iepure cu sare: sareți bine bucățile de iepure și lăsați-le deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute până la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Încălziți untul la foc mediu într-o tigaie mare de saut cu capac. Se usucă bucățile de iepure și se rumenesc în unt. Faceți acest lucru într – un ritm moderat – nu doriți ca untul să se ardă-și nu lăsați bucățile de iepure să se atingă. Faceți-o în loturi dacă aveți nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Odată ce iepurele este rumenit, scoateți-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Adăugați șalotele și rumeniți-le bine. Acest lucru va dura 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1
Se toarnă vinul alb și se dă focul la mare. Răsturnați orice bucăți rumenite de pe fundul cratiței cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați muștarul, cimbru și apă și aduceți la fierbere. Gustați sosul pentru sare și adăugați câteva dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se acoperă iepurele cu sos, se acoperă și se fierbe la foc mic: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Adăugați bucățile de iepure, acoperiți-le cu sosul, apoi lăsați focul la minim. Acoperiți și fierbeți ușor timp de 45 de minute. Vrei ca carnea să fie aproape să cadă de pe os. Ar putea avea nevoie de mai mult timp, dar nu ar trebui să aibă nevoie de mai mult de o oră în total. Iepurii sălbatici au nevoie uneori de mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Când carnea este gata, scoateți-o ușor pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Reduceți sosul, adăugați smântână și pătrunjel: dați focul la mare și fierbeți sosul la jumătate. Opriți focul și adăugați smântâna și pătrunjelul. Se amestecă sosul pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Serviți: întoarceți iepurele în tigaie. Se acoperă cu sosul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Serviți acest fel de mâncare cu pâine crustă și un vin alb mare, cum ar fi un Bordeaux alb, amestec alb Cotes du Rhone sau un Chardonnay California cu unt. Dacă preferați berea, încercați să o asociați cu o bere de grâu nefiltrată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotes Du RhoneCotes Du Rhone
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista