Iepure Grec
Rabbit greacă necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 5.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 534 calorii. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, fructe de pădure, iepure și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Încercați Gaura Iepurelui, Lasagna De Iepure, și Rag De Iepure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Prăjiți bucățile de iepure în ulei fierbinte până se rumenesc uniform. Condimentează cu frunze de dafin, sare, fructe de pădure, oregano și suc de lămâie în cratiță.
Se toarnă vin alb peste iepure. Aduceți amestecul la foc mic; gătiți 4 până la 5 minute.
Adăugați suficientă apă în cratiță pentru a acoperi complet iepurele.
Aduceți lichidul la foc mic; gătiți până când iepurele este gătit și apa este evaporată, aproximativ 40 de minute.