Idaho finger Steaks ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 982 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, maghiran, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fripturi Cu Degete De Vânat, Idaho Nachos, și Idaho Tacos.
Instrucțiuni
1
Amestecați laptele, cimbru, maghiran, sare, sare condimentată și sosul Worcestershire într-un castron. Se amestecă făina treptat până când amestecul atinge o consistență groasă, asemănătoare aluatului. Refrigerați 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Maghiran
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți uleiul într-o oală mare la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Înveliți complet fiecare bucată de carne de vită în aluat și puneți-o ușor în uleiul fierbinte. Așezați-le în ulei individual pentru a le împiedica să se lipească. Gatiti in loturi mici de 4 pana la 8 bucati pana se rumenesc, aproximativ 5 minute. Lăsați uleiul să revină la 375 grade F (190 grade C) între loturi.