Iaurt înghețat cu fructe

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la colecția dvs., iaurt înghețat cu fructe ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 311 de calorii. Pentru 1,74 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Un amestec de suc de lămâie, piersici, iaurt de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 38%. Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare sunt iaurt înghețat cu banane și cacao, iaurt înghețat cu trei fructe și Pops congelați cu fructe și iaurt.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, topim untul la foc mic. Se amestecă sucul de lămâie, mierea, bananele și piersici. Gatiti si amestecati usor timp de 1-2 minute sau pana se incalzeste.
Puneți kiwi și căpșunile în preparatele de desert; acoperiți cu iaurt înghețat și amestec de banane.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru iaurt înghețat. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "