Iaurt-pâine de dovlecei cu nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu iaurt-dovlecei cu nuci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Iaurt-pâine de dovlecei cu nuci, Iaurt-pâine de dovlecei cu nuci, și Pâine de banane cu dovlecei cu nuci și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Unt și făină o tigaie metalică de 9 pe 4 1/2 inch.
Întindeți jumătățile de nucă într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le timp de aproximativ 8 minute, până când sunt parfumate.
Transferați nucile prăjite pe o tăietură și tocați-le grosolan, apoi congelați timp de 5 minute pentru a se răci.
Într-un castron mare, bateți făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, amestecați zahărul cu ouăle, uleiul vegetal și iaurtul fără grăsimi.
Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate împreună cu dovlecelul ras și nucile prăjite și amestecați până când aluatul este umezit uniform. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de aproximativ 1 oră și 10 minute, până când pâinea se ridică și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați pâinea să se răcească pe un raft timp de 30 de minute înainte de a o desface și servi.