Iaurt de arpagic și ceapă și cremă de brânză

Iaurt de arpagic și ceapă și cremă de brânză
Arpagic și ceapă iaurt și cremă de brânză răspândit ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de brânză frișcă, ceapă verde, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Brânză cremă de mărar și arpagic, Crostini de castraveți cu usturoi și cremă de brânză de arpagic, și Cremă De Ceapă Caramelizată Și Arpagic.

Instrucțiuni

1
În recipientul unui robot de bucătărie, combinați ceapa verde, arpagicul proaspăt, arpagicul uscat, pudra de ceapă, crema de brânză și iaurtul. Pulsați până se amestecă, dar ceapa și arpagicul ar trebui să fie în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Arpagic UscatArpagic Uscat
ArpagicArpagic
Ceapa VerdeCeapa Verde
Praf De CeapăPraf De Ceapă
CeapăCeapă
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Se transferă într-un recipient și se dă la frigider peste noapte înainte de servire.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista