Iată plăcinta roșie, albă și albastră
Nevoie de o desert fără lactate? Iată plăcinta roșie, albă și albastră ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați afine, amidon de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Roșu, alb și albastru (Mousse de ciocolată albă, Gelee de afine, Dacquiose de nucă de cocos cu prăjitură de alune), Budinca de ciocolată albă roșie, albă și albastră apare, și Sangria Roșie, Albă Și Albastră.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Așezați 1 crustă într-o farfurie de plăcintă din sticlă de 9 inci. Apăsați crusta ferm pe lateral și pe fund. Îndoiți excesul de crustă sub și apăsați împreună pentru a forma marginea groasă a crustei; flaut. Înțepați fundul și partea laterală cu furculița. Derulați a doua crustă pe hârtie de ceară. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de stea de 2 inci, tăiați stelele din crusta de plăcintă; așezați pe foaia de prăjituri.
Coaceți stelele aproximativ 5 minute, crustați 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Mișto.
Între timp, căpșuni curate și Coca. Puneți căpșunile, îndreptate în sus, pe un prosop de hârtie pentru a se usca. Spălați afinele, uscați pe prosop de hârtie.
Așezați căpșunile cu fața în sus în coaja de plăcintă coaptă; așezați afine între căpșuni. Pune deoparte.
În cratița de 2 litri, amestecați împreună zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă în apă;se încălzește la fierbere. Gatiti 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina. Se răcește 15 până la 20 de minute. Puneți peste fructe de pădure în crustă, asigurându-vă că fiecare bucată este acoperită. Se răcește cel puțin 4 ore sau peste noapte. Completați fiecare porție cu decupaje stea.