Iarna-tocană de legume cu Sunchokes

Iarna-tocană de legume cu Sunchokes
Iarna-tocană de legume cu Sunchokes este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 313 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de legume de iarnă peste cuscus, Tocană de legume de năut și de iarnă, și Tocană De Vită Cu Legume De Iarnă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Adăugați ceapa, cimbru, usturoi și frunze de dafin și gătiți 12 minute sau până când ceapa începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Adăugați morcovul și următoarele 6 ingrediente (morcovul prin cartofi) și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Adăugați vin și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți până când vinul se reduce la 1/2 cană (aproximativ 5 minute). Se amestecă făina și pasta de roșii cu un tel; acoperiți și gătiți 2 minute. Se amestecă în apă; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când morcovul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Garnisiți cu pătrunjel tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista