Hyderabadi Nargisi Kofta

Hyderabadi Nargisi Kofta
Hyderabadi Nargisi Koftan este un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 327 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 1,61 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Dacă aveți chimen măcinat, pastă de usturoi de ghimbir, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt lauki kofta, cum să faci Lauki Kofta | Lauki Kofta curry, malai kofta, cum să faci malai kofta, și varza kofta, cum se face varza Kofta.

Instrucțiuni

1
Combinați mielul, apa, bățul de scorțișoară, turmericul și sarea într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti in timp ce spargeti mielul in bucati mici pana cand carnea nu mai este roz si lichidul s-a evaporat, aproximativ 20 de minute. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula; scoateți și aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
TurmericTurmeric
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Amestecați mielul gătit, ceapa, oul bătut, făina de naut, pasta de usturoi de ghimbir, ardeii verzi de chile, coriandrul, garam masala, chimenul și ardeiul roșu măcinat împreună într-un castron mare până se amestecă uniform. La frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Făină De NăutFăină De Năut
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Se curăță odată rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
5
Împărțiți amestecul de miel în 8 porții uniforme. Luați o porție de carne și aplatizați carnea în palmă ca o cotletă. Puneți un ou fiert tare în centru și înfășurați bine carnea în jurul său. Legați o bucată de sfoară sigură pentru alimente în jurul oului înfășurat. Repetați cu restul de ouă și carne. Refrigerați ouăle din nou peste noapte sau 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
(Keebler)(Keebler)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C). Prăjiți fiecare kofta în uleiul fierbinte până când este ușor crocant la exterior, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Tăiați și scoateți șirul. Înjumătățiți koftas pe lungime și presărați cu chaat masala și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chaat MasalaChaat Masala
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
8
Serviți cu pene de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista