Hummus Deviled Ouă
Reteta Hummus Deviled Ouă ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă servește 12 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 64 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ouă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, vegetarian și דל פחמימות, dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hummus Deviled Ouă, Hummus Deviled Ouă, și Hummus Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o oală medie și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, scoateți oala de pe foc și lăsați să stea 14 minute. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Cu o lingură cu fante, transferați ouăle în baia de apă cu gheață (rezervați apă fierbinte în oală).
Răciți ouăle cel puțin 10 minute, apoi folosiți o lingură cu fante pentru a transfera ouăle înapoi în apă fierbinte (pentru a slăbi cojile) timp de 10 până la 20 de secunde. Se usucă și se curăță.
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime. Scoateți gălbenușurile de ou și puneți-le într-un castron mediu.
Adăugați hummus, ulei de măsline, piper, sare și hrean. Mash amestec împreună cu o furculiță. Lingura de umplere în jumătăți de ou alb, împărțind uniform.
Se presară cu piper negru.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Hummus poate fi asociat cu spumant rossimbrox și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Syltbar Doamna Sparkling rossimbrox cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Syltbar Doamna Spumante Rose]()
Syltbar Doamna Spumante Rose
Elegant, complex și fructat, însoțit de o aromă delicată de citrice și litchi. Roz deschis, mătăsos și strălucitor, trandafirul spumant Syltbar este fabricat din Merlot 100%, ceea ce conferă acestui trandafir spumant o aromă robustă, rotundă, delicioasă până la ultima picătură. În general, este un vin încântător, bine echilibrat, curat, limpede și cremos.Ideal ca aperitiv, excelent cu șuncă, fructe de mare prăjite, carpaccio de pește alb și anghinare prăjită. De asemenea, perfect pentru o plimbare cu barca!Vegan și vegetarian prietenos, fără zahăr adăugat, fără sulfiți adăugați