Hummus De Vinete
Hummusul de vinete este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vinete, disponibile la unele supermarketuri și la magazinele de alimente naturale și piețele din Orientul Mijlociu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Hummus-Dip De Vinete, Hummus De Vinete, și Hummus de vinete prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime, apoi marcați carnea în model încrucișat la intervale de 1 inch, adâncime de 1/2 inch. Frecați părțile tăiate cu 1 1/2 linguri de ulei; se presara cu sare.
Așezați vinetele pe foaia de copt cu margini, tăiată cu fața în jos; coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. Se răcește ușor, apoi se scoate carnea în procesor (se aruncă piei).
Adăugați fasole garbanzo, restul de 1 1/2 linguri ulei, suc de lămâie, tahini și usturoi; piure până când amestecul este aproape neted.
Se transferă în castron; se amestecă pătrunjelul. Condimentează hummus după gust cu sare și piper.