Hummus de morcovi cu bețișoare vegetale
Rețeta Hummus de morcovi cu bețișoare vegetale este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 72 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de morcovi, morcovi, hummus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Hummus Veggie Wrap Plus 10 Hummus Ceresc de făcut acasă, Bastoane De Țelină Hummus Mediteranean, și Batoane de legume cu baie de Avocado-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie sau blender, așezați morcovii fierți. Acoperi; piure până se omogenizează.
Adăugați hummus și chimen; procesați până se omogenizează bine. Dați la frigider 1 oră pentru a amesteca aromele.
Se servește ca baie cu bețișoare de morcov, bețișoare de țelină și felii de ardei gras.