Hummus cu vârf de Harissa
Harissa-ghimpat hummus este un middl Eastern Hor d ' oeuvre. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 67 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. 34 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pastă de harissa, ulei de măsline, roșii pur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Paste la cuptor cu Merguez și sos cu țepi Harissa, Harissa Hummus, și Butternut și Harissa hummus.
Instrucțiuni
Puneți trei sferturi din năut într-un robot de bucătărie cu 3 lingurițe de ulei de măsline, usturoi și o jumătate de cană de apă. Blitz până se omogenizează, adăugând puțină apă, dacă este necesar, pentru a obține o consistență groasă de cremă.
Adăugați restul de năut, apoi bateți din nou câteva secunde până la nobbly. Condimentează cu sare și o stoarcere bună de suc de lămâie.
Se amestecă împreună harissa și Roșia pură cu restul de ulei de măsline.
Stropiți peste hummus pentru a servi.