Dacă aveți aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Huevos Rancheros ar putea fi un spectaculos fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. O porție conține 609 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 3,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un mic dejun Mexican. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, suc de lime, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 95%. Rețete similare includ Huevos Rancheros (Ouă De Rancheros), Huevos Rancheros, și Huevos Rancheros.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați tortilele pe o foaie mare de copt. Pulverizați ambele părți cu spray de gătit antiaderent și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spray De Gătit
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți timp de 3 minute; întoarceți tortilla și coaceți până când sunt crocante și ușor rumenite, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Într-o tigaie medie, încălziți fasolea neagră prăjită și 2 linguri de apă la foc mediu timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul la foc mediu; gatiti pana cand untul incepe sa se spumeze. Spargeți ouăle în tigaie și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Apoi răsturnați și gătiți timp de 1 minut mai mult sau până la gradul dorit de coacere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Întindeți fasolea uniform pe fiecare tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
4 Felii Subțiri De Salam
Fasole
8
Întindeți 2 linguri de Guacamole rapid peste fasole. Acoperiți fiecare tortilla cu un ou prăjit, 2 linguri de Salsa de roșii la frigider și 1 lingură de sos enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
Guacamol
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
4 Felii Subțiri De Salam
Tomate
Fasole
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Ouă
9
Serviți imediat.
10
Într-un castron mediu, adăugați avocado, suc de lămâie, ceapă și smântână și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Smântână
1/2 Kg Piept De Curcan
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați sare, piper și sos fierbinte după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Piper
Sare
12
Într-un castron mare nereactiv, amestecați roșiile, coriandrul, usturoiul, coaja de tei și sucul, jalapeno, ceapa și un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ardei Iute
Tomate
Usturoi
Ceapă
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Se servește imediat sau se pune într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la 1 săptămână.
Vinul spumant, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Huevos rancheros. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Laurent-Perrier Brut (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut (Split)
Flagship-ul lui Laurent-Perrier, care întruchipează stilul casei: delicios de proaspăt și ușor de băut. Amestecul este compus din peste 55 de CRU-uri diferite (cu un rating mediu de 94%). După ce a fost maturat timp de peste trei ani, se adaugă Liqueur d 'Expedition și șampania este maturată timp de încă șase luni. Rezultatul este un nas delicat, dar complex, cu indicii de citrice și un gust bun echilibrat. Perfect ca aperitiv, este, de asemenea, merge foarte bine cu alimente.