Huachinango a la Veracruzana (Snapper roșu, Stil Veracruz)

Huachinango a la Veracruzana (Snapper roșu, Stil Veracruz)
Huachinango a la Veracruzana (Snapper roșu, Stil Veracruz) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 338 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, ceapă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Snapper Roșu În Stil Veracruz, Snapper Roșu, Stil Veracruz, și Snapper Roșu În Stil Veracruz.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare nereactiv, combinați usturoiul, sucul de lămâie, sucul de lămâie, apa și cuișoarele și amestecați pentru a combina. Rezervați coaja de lămâie - o veți adăuga înapoi la sfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați fileuri de snapper, acoperiți fiecare file cu marinată și lăsați la marinat la frigider aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SnapperFile De Snapper
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3
În tigaie sote adâncă sau tigaie braising superficială, de preferință non-stick, la foc mediu, se adaugă 3 linguri de ulei vegetal. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați fileuri cu pielea în jos, într-un singur strat și gătiți până când pielea s-a crocant și s-a eliberat din tigaie, aproximativ 5 minute. Dacă este necesar, faceți acest pas în loturi-chiar nu doriți să înghesuiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Când pielea s-a crăpat, transferați fileurile pe o farfurie mare și puneți-le deoparte.
5
Se toarnă orice grăsime care s-a acumulat în partea de jos a tigaiei peste 1 lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați stoc, dafin, oregano, stafide, roșii și piure de roșii și reduceți focul la minim. Acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute, până când roșiile s-au înmuiat și aromele încep să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Adăugați jalapenos murat, saramură de măsline, capere, coajă de lămâie rezervată și jumătate din măsline. Acoperiți și continuați să fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa De Rosii-ChipotleSalsa De Rosii-Chipotle
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
9
Adăugați cu grijă fileurile înapoi în tigaie într-un singur strat, cu pielea în sus. Gatiti, neacoperit, aproximativ 10 minute, pana cand pestele este gatit pana la capat, dar inca fraged si fulgios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați măsline rezervate cu aproximativ 2 minute înainte de finisare; ar trebui să fie calde, dar să păstreze acea aromă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
11
Pentru a servi, două opțiuni: fie aduceți tigaia la masă și prezentați felul de mâncare în stil familial, fie puneți o lingură de sos pe fiecare farfurie și acoperiți cu un file cu pielea în sus. Oricum ar fi, presărați pătrunjelul tocat sau coriandrul deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista