Hrișcă Blini & Caviar cu acompaniamente tradiționale

Hrișcă Blini & Caviar cu acompaniamente tradiționale
Rețeta hrișcă Blini & Caviar cu acompaniamente tradiționale ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 3 ore. Pentru $1.33 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție conține 251 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Blini De Hrișcă Cu Somon Afumat, Creme Fraiche Și Caviar, Hrișcă Blini, și Hrișcă Blini.

Instrucțiuni

1
Opărește 1 cană de lapte într-o tigaie cu sos pusă la foc mediu, nu o lăsa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească oarecum.
3
Amestecați drojdia cu apa caldă, lăsând-o deoparte timp de 5 minute până devine spumoasă. Cerneti faina si sarea impreuna intr-un bol. Faceți o fântână în centrul grămezii și turnați apa de drojdie și laptele în acea fântână. Se amestecă treptat făina în lichid. Bateți până se omogenizează. Acoperiți vasul cu un prosop și puneți-l într-un loc cald timp de 2 sau 3 ore până când este destul de bubuit. Topiți cantitatea de unt, apoi lăsați-o să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De DrojdieApă De Drojdie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați untul topit, o cană suplimentară de lapte, 2 gălbenușuri de ou și smântâna grea, amestecând pentru a combina. Rezultatul final ar trebui să aibă o consistență de smântână grea, poate fi necesar să adăugați mai mult lapte pentru a realiza acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Bateți albușurile până se formează vârfuri rigide medii. Îndoiți ușor albușurile în aluat, încercând să mențineți amestecul pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Încălziți untul rămas pe o tigaie sau o tavă mare antiaderentă. Ștergeți suplimentul cu un prosop de hârtie, astfel încât tigaia să fie acoperită cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă aluatul în runde mici de aproximativ 2 inci în diametru. Gatiti 1 sau 2 minute pana se rumenesc, intoarceti blini-ul si gatiti inca un minut.
8
Se servește cald sau la temperatura camerei acoperit cu caviar, ouă fierte tari, ceapă roșie și smântână
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
CaviarCaviar
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista