Hreanul de sfeclă de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, sare, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Sfeclă De Hrean, Salată De Sfeclă De Hrean, și Sos De Sfeclă De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sfecla și hreanul într-un robot de bucătărie și pulsați de 20 de ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați oțet, zahăr și sare; procesați 2 minute sau până când este pastos. Lingura într-un castron; acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat