Hot Dog Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Hot dog-urile prăjite. O porție conține 350 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți chifle de hamburger, hot dog, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Nod Hot Dog, Pui Prăjit Porumb Câini, și Câini de stradă inspirați de Thai: Hot Dog la grătar cu usturoi Peanutty, ghimbir și Slaw Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o fantă longitudinală prin fiecare hot dog, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte.
Așezați hot dog-urile, părțile plate în jos, într-o tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți hot dog - urile pe prosoape de hârtie.
Se amestecă maioneza și muștarul; se întinde uniform pe jumătățile de chifle de hamburger.
Așezați 1 hot dog pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare uniform cu roșii, ceapă, salată și jumătăți de COC rămase.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Riesling, Gewurztraminer, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru Hot Dog. Un Gew Oktocrztraminer va fi grozav cu câinele dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, puteți opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de toppingurile dvs., un dry roscifixus funcționează aproape întotdeauna. Beciurile de stepă Dry Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Pivnițe De Stepă Riesling Uscat]()
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.