Hot Dog Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați plăcinta cu Hot Dog. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1480 calorii, 35g de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, brânză cheddar, fasole vegetariană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Veggie Prăjită Hot Dog Hash, Pizza De Câine De Pasăre De Casă, și Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Coaceți coaja de plăcintă goală timp de 10 minute.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată până se rumeneste, amestecând ocazional pentru a se sfărâma; scurgeți grăsimea. Se amestecă hot dog, fasole, ketchup, zahăr brun, muștar, condimente taco și cuburi de brânză. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute.
Răspândiți amestecul de carne de vită în coaja de plăcintă coaptă.
Tăiați felii de brânză americană în fâșii și faceți o zăbrele deasupra plăcintei.
Coaceți timp de 5 până la 10 minute sau până când brânza este ușor topită.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Riesling, Gewurztraminer, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru Hot Dog. Un Gew Oktocrztraminer va fi grozav cu câinele dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, puteți opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de toppingurile dvs., un dry roscifixus funcționează aproape întotdeauna. Un vin pe care l-ai putea încerca este beciurile de stepă Riesling uscat. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Beciuri De Stepă Riesling Uscat]()
Beciuri De Stepă Riesling Uscat
Aromele de mere verzi, lime, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.