Hot Anghinare-Crab Dip

Hot Anghinare-Crab Dip
Hot anghinare-Crab Dip necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest hor d ' oeuvre are 391 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de inimi de anghinare, condimente de fierbere de crab, legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare Crab Dip, Nashville Fierbinte Pui Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, combinați amestecul de tort de crab, inimile de anghinare, spanacul, smântâna, pătrunjelul, condimentele și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
SmântânăSmântână
CondimenteCondimente
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine.
4
Transferați amestecul într-un vas de copt superficial și acoperiți cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți 10 până la 12 minute, până când scufundarea este fierbinte și brânza este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți baie cu pene de pita și legume pe lateral (sau biscuiți!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pentru LegarePentru Legare
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
7
Într-un castron mare, combinați carnea de crab, smântâna, ovăzul, firimiturile de pâine, muștarul Dijon, condimentul de fierbere a crabului, oregano și piper negru. Amestecați ușor ingredientele împreună, având grijă să nu rupeți carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Muștar DijonMuștar Dijon
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
SmântânăSmântână
CrabmeatCrabmeat
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista