Hot anghinare-Crab Dip necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest hor d ' oeuvre are 391 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de inimi de anghinare, condimente de fierbere de crab, legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare Crab Dip, Nashville Fierbinte Pui Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, combinați amestecul de tort de crab, inimile de anghinare, spanacul, smântâna, pătrunjelul, condimentele și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Smântână
Condimente
Parmezan
Pătrunjel
Spanac
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă bine.
4
Transferați amestecul într-un vas de copt superficial și acoperiți cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți 10 până la 12 minute, până când scufundarea este fierbinte și brânza este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Serviți baie cu pene de pita și legume pe lateral (sau biscuiți!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pentru Legare
O Combinație A Celor 2
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
7
Într-un castron mare, combinați carnea de crab, smântâna, ovăzul, firimiturile de pâine, muștarul Dijon, condimentul de fierbere a crabului, oregano și piper negru. Amestecați ușor ingredientele împreună, având grijă să nu rupeți carnea de crab.