Hot anghinare-Crab Dip necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest hor d ' oeuvre are 391 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de inimi de anghinare, condimente de fierbere de crab, legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare Crab Dip, Nashville Fierbinte Pui Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, combinați amestecul de tort de crab, inimile de anghinare, spanacul, smântâna, pătrunjelul, condimentele și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Smântână
Condimente
Parmezan
Pătrunjel
Spanac
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă bine.
4
Transferați amestecul într-un vas de copt superficial și acoperiți cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți 10 până la 12 minute, până când scufundarea este fierbinte și brânza este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Serviți baie cu pene de pita și legume pe lateral (sau biscuiți!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pentru Legare
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Într-un castron mare, combinați carnea de crab, smântâna, ovăzul, firimiturile de pâine, muștarul Dijon, condimentul de fierbere a crabului, oregano și piper negru. Amestecați ușor ingredientele împreună, având grijă să nu rupeți carnea de crab.