Hoppin ' John-Stil De Orez

Hoppin ' John-Stil De Orez
Hoppin ' John-stil de orez ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 376 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, mazăre cu ochi negri, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Hoppin ' John Rice Bowls, Hoppin ' John-orez și mazăre cu ochi negri, și Hoppin ' John.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ceapă și usturoi. Saut 30 de secunde sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați mazăre; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
În timp ce mazărea gătește, orezul cu microunde conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Adăugați orez în amestecul de mazăre; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista