Hoppin ' John Skillet

Hoppin ' John Skillet
Hoppin ' John Skillet ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 346 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de bulion de pui de sodiu redus, slănină de sodiu mai mică, brânză cheddar ușoară de sodiu redusă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Hoppin ' John Skillet, Hoppin John, și Hoppin ' John pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați slănina transversal în fâșii subțiri. Gatiti slanina si ceapa in tigaie mare adanca la foc mediu 5 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați orez; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Adăugați bulion și sos de ardei iute; se aduce la fierbere la foc mare. Se amestecă mazărea cu ochi negri. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită. Se amestecă Roșia; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Se ia de pe foc; se amestecă 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
5
Se transferă în 4 farfurii de servire; se acoperă cu brânza rămasă și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista