Homarul săracului (Mahi Mahi)

Homarul săracului (Mahi Mahi) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 1 porții cu 1103 calorii, 86G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $17.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bere, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie, Mahi Mahi La Grătar Cu Busuioc Portocaliu Cu Rețetă De Verdeață Prăjită, și Nucă de cocos Tei Mahi Mahi Tacos cu tequila îmbibată pepene verde Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fileurile în bucăți de 2 inci și stropiți cu sucul de lămâie.
Se toarnă berea în fundul unei cratițe (dacă se folosește suc proaspăt de lămâie, se aruncă coaja de lămâie rămasă cu bere) și se pune un abur de legume pliabil peste bere.Aduceți berea la fierbere, puneți bucățile de pește în abur, acoperiți și aburiți timp de 5 până la 10 minute, în funcție de grosimea peștelui.Peștele va fi cauciucat dacă este prea gătit.Între timp, încălziți untul cu usturoiul și sarea (îl încălzesc încet până când usturoiul nu mai este crud).
Scoateți peștele din abur și aruncați berea/lichidul/coaja.
Serviți bucățile de pește cu sosul de scufundare cu unt de usturoi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.