Homari și porumb
Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 15 și costă 91 cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de porumb Spice, homari vii, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Homari la grătar cu cărbune cu porumb carbonizat, Tomatillos și cartofi albaștri, Homari Maine La Grătar, și Homari Portughezi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mic, gătiți untul cu usturoiul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până când untul se topește. Pune deoparte.
Pregătiți grătarul pentru gătit direct și indirect la foc mediu (350 până la 232°).
Așezați un homar pe o tăietură, cu coaja în jos. Introduceți vârful unui cuțit mare și ascuțit în corpul homarilor chiar sub cap (nu este nevoie să fiți timizi în legătură cu acest proceseste nevoie de puțină putere) și tăiați homarul deschis în centru, tăind corpul, dar nu prin coaja din spate. (Coaja va ține sucurile în timp ce gătește.)
Scoateți și aruncați sacul capului și intestinele. Clătiți homarul sub apă curentă rece. Pentru a ajuta homarul să rămână plat pe grătar, introduceți o frigăruie de bambus prin carnea de coadă.
Scoateți benzile de cauciuc de pe gheare.
Ungeți interiorul homarului cu o parte din unt. Repetați cu homarii rămași.
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți homarii, cu coaja în jos, la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când carnea de coadă este fermă și albă, 10 până la 15 minute, perindând ocazional cu unt suplimentar. (Homarii cu coajă moale se vor găti mai repede decât homarii cu coajă tare.) În același timp, dacă grătarul dvs. este suficient de mare, grătiți porumbul. Dacă nu, grătați porumbul după homari.
Ungeți porumbul cu o parte din unt și grătiți la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până se rumenesc în pete și fragede, 10 până la 15 minute, întorcându-se ocazional. Condimentează porumbul cu sare și piper.
Transferați homarii și porumbul într-un platou mare.
Încălziți amestecul de unt la foc mediu până când se fierbe.
Serviți homarii cu porumbul și amestecul de unt rămas.