Homari și porumb

Homari și porumb
Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 15 și costă 91 cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de porumb Spice, homari vii, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Homari la grătar cu cărbune cu porumb carbonizat, Tomatillos și cartofi albaștri, Homari Maine La Grătar, și Homari Portughezi La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică la foc mic, gătiți untul cu usturoiul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până când untul se topește. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Pregătiți grătarul pentru gătit direct și indirect la foc mediu (350 până la 232°).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați un homar pe o tăietură, cu coaja în jos. Introduceți vârful unui cuțit mare și ascuțit în corpul homarilor chiar sub cap (nu este nevoie să fiți timizi în legătură cu acest proceseste nevoie de puțină putere) și tăiați homarul deschis în centru, tăind corpul, dar nu prin coaja din spate. (Coaja va ține sucurile în timp ce gătește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
4
Scoateți și aruncați sacul capului și intestinele. Clătiți homarul sub apă curentă rece. Pentru a ajuta homarul să rămână plat pe grătar, introduceți o frigăruie de bambus prin carnea de coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți benzile de cauciuc de pe gheare.
6
Ungeți interiorul homarului cu o parte din unt. Repetați cu homarii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
UntUnt
7
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți homarii, cu coaja în jos, la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când carnea de coadă este fermă și albă, 10 până la 15 minute, perindând ocazional cu unt suplimentar. (Homarii cu coajă moale se vor găti mai repede decât homarii cu coajă tare.) În același timp, dacă grătarul dvs. este suficient de mare, grătiți porumbul. Dacă nu, grătați porumbul după homari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
UntUnt
PorumbPorumb
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Ungeți porumbul cu o parte din unt și grătiți la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până se rumenesc în pete și fragede, 10 până la 15 minute, întorcându-se ocazional. Condimentează porumbul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Transferați homarii și porumbul într-un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
PorumbPorumb
10
Încălziți amestecul de unt la foc mediu până când se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
11
Adăugați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
12
Serviți homarii cu porumbul și amestecul de unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
UntUnt
PorumbPorumb

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Pe nas există arome florale, fumoase și minerale. Odată îmbătrânit, există și o aromă de crem, precum și note de condimente, polen și miere. Finețea, delicatețea și mineralitatea caracterizează acest vin. Inițial este blând în gură, dar mai târziu devine mai puternic și apoi menține această forță.Beți cu pește și păsări de curte în sos alb, crustacee și foie gras.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista