Homar și Chowder Verde Chile cu porumb prăjit-gust Verde Chile

Homar și Chowder Verde Chile cu porumb prăjit-gust Verde Chile
Homar și Verde Chile Chowder cu prăjită porumb-Verde Chile savura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 618 calorii, 27G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, usturoi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare sunt Chile verde prăjită și pudră de porumb, Porumb și Chowder Verde Chile, și Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple a savura.

Instrucțiuni

1
Scoateți ghearele de la homari. Spargeți cu grijă ghearele și încercați să îndepărtați carnea în 1 bucată și lăsați-o deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Scoateți carnea de coadă și tăiați-o în bucăți de 1 inch și puneți-o deoparte la frigider. Rezervați scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Topiți untul într-un vas mediu la foc mediu; adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Creșteți căldura la mare, adăugați vinul, cojile de homar și știuleții de porumb și gătiți până se reduc complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați 4 căni din stocul de homar și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De HomarStoc De Homar
5
Adăugați 2 căni de porumb și lăsați să gătească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Scoateți cojile de homar și știuleții de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Transferați supa într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se strecoară într-o cratiță curată și se aduce la foc mic. Amestecați carnea de homar, rămânând 1 cană de sâmburi de porumb prăjite și ardei verzi și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Puneți smântâna grea într-o cratiță medie și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Adăugați crema redusă în pudră și amestecați până se combină, dacă pulberea pare prea groasă, adăugați o parte din stocul de homar rămas ușor subțire. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă cilantro. Se toarnă în boluri și se acoperă cu câteva linguri de gust, o gheară de homar și frunze proaspete de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stoc De HomarStoc De Homar
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
10
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți porumbul din apă, așezați-l pe foi de copt și prăjiți-l la cuptor până se înmoaie și ușor carbonizat, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lăsați să se răcească ușor, îndepărtați cojile și sâmburii și așezați sâmburii într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Se adaugă ingredientele rămase și se amestecă până se combină.
14
Lăsați gustul să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați asocierea cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca la Chablisienne Chablis Cote de Lechet Premier Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
La Chablisienne Chablis Coasta De Lechet Premier Cru
La Chablisienne Chablis Coasta De Lechet Premier Cru
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista