Homar umplut pentru doi

Homar umplut pentru doi
Homar umplute pentru doi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 707 calorii, 18g de proteine, și 53G de grăsime per portie. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare sunt Homar Umplute, Filet Umplute Cu Homar, și Ciuperci Umplute Cu Homar.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați homarul și gătiți timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Se scoate din apă și se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Când homarul este suficient de rece, împărțiți-l pe jumătate pe lungime folosind un cuțit mare de bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Scoateți banda întunecată dacă este prezentă.
6
Scoateți tomalley într-un castron și amestecați cu pesmetul, untul, sarea, piperul și tarhonul. Umpleți acest amestec deasupra cărnii de homar încă în coajă și așezați jumătățile de homar într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Stropiți ulei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este rumenită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 52 de dolari.
Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
"Chablis se află în partea de nord a Burgundiei, la jumătatea distanței dintre Dijon și Paris. Aproximativ 3500 de hectare sunt plantate (inclusiv 856 ha de premieri și Grands crus) cu Chardonnay. Podgoriile Premier Cru reprezintă 20% din dimensiunea totală a Burgundia Premiers Crus. Există 40 de " Climate "de premieri Crus, printre care"Mont Oktime de tonnerre". Sfat de servire : salate mixte, salată soja, tempura de legume, fructe de mare , sushis, nems, cheviche, tartar de somon, bucătărie vegetariană: tartă de legume, fenicul, clătite de dovlecei, gratin de legume, tăiței wok, Burger vegan, pește și chipsuri, pui yakitori, escargots, Oeuf en meurette, picioare de broască cu pătrunjel, brânză de capră.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista