Homar umplut pentru doi
Homar umplute pentru doi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 707 calorii, 18g de proteine, și 53G de grăsime per portie. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare sunt Homar Umplute, Filet Umplute Cu Homar, și Ciuperci Umplute Cu Homar.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere rapidă.
Adăugați homarul și gătiți timp de 8 minute.
Se scoate din apă și se lasă deoparte să se răcească ușor.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Când homarul este suficient de rece, împărțiți-l pe jumătate pe lungime folosind un cuțit mare de bucătar.
Scoateți banda întunecată dacă este prezentă.
Scoateți tomalley într-un castron și amestecați cu pesmetul, untul, sarea, piperul și tarhonul. Umpleți acest amestec deasupra cărnii de homar încă în coajă și așezați jumătățile de homar într-un vas de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este rumenită, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 52 de dolari.
![Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru]()
Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
"Chablis se află în partea de nord a Burgundiei, la jumătatea distanței dintre Dijon și Paris. Aproximativ 3500 de hectare sunt plantate (inclusiv 856 ha de premieri și Grands crus) cu Chardonnay. Podgoriile Premier Cru reprezintă 20% din dimensiunea totală a Burgundia Premiers Crus. Există 40 de " Climate "de premieri Crus, printre care"Mont Oktime de tonnerre". Sfat de servire : salate mixte, salată soja, tempura de legume, fructe de mare , sushis, nems, cheviche, tartar de somon, bucătărie vegetariană: tartă de legume, fenicul, clătite de dovlecei, gratin de legume, tăiței wok, Burger vegan, pește și chipsuri, pui yakitori, escargots, Oeuf en meurette, picioare de broască cu pătrunjel, brânză de capră.