Homar umplut pentru doi

Nevoie de o felul principal pescatarian? Homar umplut pentru doi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 707 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de piper măcinat, homar, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Încercați Homar Umplut, Homar Umplut La Cuptor, și Ciuperci Umplute Cu Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere rapidă.
Adăugați homarul și gătiți timp de 8 minute.
Se scoate din apă și se lasă deoparte să se răcească ușor.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Când homarul este suficient de rece, împărțiți-l pe jumătate pe lungime folosind un cuțit mare de bucătar.
Scoateți banda întunecată dacă este prezentă.
Scoateți tomalley într-un castron și amestecați cu firimiturile de pâine, untul, sarea, piperul și tarhonul. Umpleți acest amestec deasupra cărnii de homar încă în coajă și puneți jumătățile de homar într-un vas de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este rumenită, aproximativ 20 de minute.