Homar umplut pentru doi

Homar umplut pentru doi
Nevoie de o felul principal pescatarian? Homar umplut pentru doi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 707 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de piper măcinat, homar, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Încercați Homar Umplut, Homar Umplut La Cuptor, și Ciuperci Umplute Cu Homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați homarul și gătiți timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
3
Se scoate din apă și se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Când homarul este suficient de rece, împărțiți-l pe jumătate pe lungime folosind un cuțit mare de bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
CuptorCuptor
5
Scoateți banda întunecată dacă este prezentă.
6
Scoateți tomalley într-un castron și amestecați cu firimiturile de pâine, untul, sarea, piperul și tarhonul. Umpleți acest amestec deasupra cărnii de homar încă în coajă și puneți jumătățile de homar într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
HomarHomar
TarhonTarhon
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
7
Stropiți ulei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este rumenită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Domaine de Chantemerle Chablis. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Arome de ierburi proaspete, flori albe, praf de cretă. Rafinat, pur, plin de viață; arome de lămâi, limes, sare de mare. Bucurați-vă de răcire ca aperitiv sau răsfățați-vă cu stridii sau alte crustacee proaspete.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista