Homar Shangri-Lee cu spanac crocant
Homarul Shangri-Lee cu spanac crocant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 705 calorii, 16g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mere, unt, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Budinca de orez Shangri-la, Homar furios cu orez cu lămâie și busuioc crocant, și Homar Prăjit Cu Usturoi Și Ierburi Cu Chipsuri Crocante De Cartofi.
Instrucțiuni
Combinați bulionul și amestecul de sos curry într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu pentru a se amesteca.
Bateți în lapte de nucă de cocos și mere. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Puneți deoparte și păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o oală mare grea sau wok la foc mediu-mare până când uleiul înregistrează 350 de grade F pe un termometru de prăjit. Lucrând în loturi, adăugați cu grijă spanacul în ulei și gătiți până când spanacul este crocant și translucid, aproximativ 30 de secunde. Aveți grijă, deoarece uleiul poate scuipa și stropi puțin din cauza conținutului de apă al spanacului. Folosind un skimmer sau o lingură pliată, transferați spanacul crocant pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Presărați spanacul cu sare. Puneți deoparte și păstrați cald.
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Puneți deoparte și păstrați cald. Între timp, presărați cozile de homar cu condimente de fructe de mare. Topiți untul și uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Adăugați cozi de homar. Acoperiți și gătiți până când homarii sunt doar fierți, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute.
Lingurați 1 cană de orez pe centrul fiecăruia dintre cele 4 farfurii. Tăiați cozile de homar în cruce în medalioane groase de 1/2 inci. Medalioane de homar Fan deasupra orezului.
Așezați spanacul crocant alături.
Stropiți sosul curry și serviți imediat.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru]()
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Arome exotice de ananas, vanilie și caise pe nas. Rotund, bine echilibrat și cu o bună persistență a aromei.Împerecheați cu pește cu sos, carne albă cu smântână, șuncă de pe os cu un sos chablisienne.