Homar Shangri-Lee cu spanac crocant

Homar Shangri-Lee cu spanac crocant
Homarul Shangri-Lee cu spanac crocant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 705 calorii, 16g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mere, unt, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Budinca de orez Shangri-la, Homar furios cu orez cu lămâie și busuioc crocant, și Homar Prăjit Cu Usturoi Și Ierburi Cu Chipsuri Crocante De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul și amestecul de sos curry într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curry MixCurry Mix
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Bateți în lapte de nucă de cocos și mere. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea sau wok la foc mediu-mare până când uleiul înregistrează 350 de grade F pe un termometru de prăjit. Lucrând în loturi, adăugați cu grijă spanacul în ulei și gătiți până când spanacul este crocant și translucid, aproximativ 30 de secunde. Aveți grijă, deoarece uleiul poate scuipa și stropi puțin din cauza conținutului de apă al spanacului. Folosind un skimmer sau o lingură pliată, transferați spanacul crocant pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
SkimmerSkimmer
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Presărați spanacul cu sare. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Puneți deoparte și păstrați cald. Între timp, presărați cozile de homar cu condimente de fructe de mare. Topiți untul și uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Cozi De HomarCozi De Homar
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați cozi de homar. Acoperiți și gătiți până când homarii sunt doar fierți, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1
Lingurați 1 cană de orez pe centrul fiecăruia dintre cele 4 farfurii. Tăiați cozile de homar în cruce în medalioane groase de 1/2 inci. Medalioane de homar Fan deasupra orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Așezați spanacul crocant alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3
Stropiți sosul curry și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Arome exotice de ananas, vanilie și caise pe nas. Rotund, bine echilibrat și cu o bună persistență a aromei.Împerecheați cu pește cu sos, carne albă cu smântână, șuncă de pe os cu un sos chablisienne.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista