Homar Shangri-Lee cu spanac crocant

Homarul Shangri-Lee cu spanac crocant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 705 calorii, 16g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Pentru $ 8.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți mere, unt, lămâie și orez cu aromă de plante și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Budinca de orez Shangri-la, Homar furios cu orez cu lămâie și busuioc crocant, și Homar Prăjit Cu Usturoi Și Ierburi Cu Chipsuri Crocante De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul și amestecul de sos curry într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu pentru a se amesteca.
Bateți în lapte de nucă de cocos și mere. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Puneți deoparte și păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o oală mare grea sau wok la foc mediu-mare până când uleiul înregistrează 350 de grade F pe un termometru de prăjit. Lucrând în loturi, adăugați cu grijă spanacul în ulei și gătiți până când spanacul este crocant și translucid, aproximativ 30 de secunde. Aveți grijă, deoarece uleiul poate scuipa și stropi puțin din cauza conținutului de apă al spanacului. Folosind un skimmer sau o lingură pliată, transferați spanacul crocant pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Presărați spanacul cu sare. Puneți deoparte și păstrați cald.
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Puneți deoparte și păstrați cald. Între timp, presărați cozile de homar cu condimente de fructe de mare. Topiți untul și uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Adăugați cozi de homar. Acoperiți și gătiți până când homarii sunt doar fierți, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute.
Lingurați 1 cană de orez pe centrul fiecăruia dintre cele 4 farfurii. Tăiați cozile de homar în cruce în medalioane groase de 1/2 inci. Medalioane de homar Fan deasupra orezului.
Așezați spanacul crocant alături.
Stropiți sosul curry și serviți imediat.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Domaine du Colombier Chablis. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Domaine du Colombier Chablis]()
Domaine du Colombier Chablis
Un vin fructat și mineral.Perechi bine cu aperitive, fructe de mare fierte, carne și melci.