Homarul prăjit durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 511 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână semințe de țelină, zahăr, cozi de homar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Homar Lipicios Orez Prăjit, Cozi de homar braconate și stridii prăjite cu mango și Avocado pur și pur, și Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, sarea, piperul negru, zahărul, sarea de ceapă, sarea de usturoi, pătrunjelul, semințele de țelină, boiaua și amidonul de porumb împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Semințe De țelină
Sos Taco Suplimentar, Opțional
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un alt bol mic de amestecare combinați laptele și ouăle, amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se toarnă ulei într-o tigaie sau o friteuză adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Încălziți uleiul la mare, aproximativ 400 de grade F (200 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Tăiați cozile de homar în bucăți de mușcătură. Înmuiați bucățile de homar pe rând în amestecul de ouă și apoi în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Așezați bucățile de homar pe rând în tigaie sau friteuză. Gatiti pana cand homarul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Simonnet-Febvre Chablis Mont de Milieu Premier Cru. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 51 de dolari.
Simonnet-Febvre Chablis Mont de mediu Premier Cru
Acesta este un vin mineral și complex de un nivel de înaltă calitate, este uscat, ferm și complex, cu arome de fructe exotice. Gura este rotundă, cu o notă unsă cu unt și o mineralitate frumoasă la final. Fabricat din viță de vie cu o vârstă medie de 35 de ani și îmbătrânit în rezervoare din oțel inoxidabil timp de 12 luni pe drojdie. Bea cu fructe de mare, pește la grătar și carne albă în sosuri.