Lobster Panzanella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,56 USD pe porție. O porție conține 190 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână piper, carne de homar, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 4 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mare de servire. Aruncați homarul și următoarele 4 ingrediente (prin busuioc). Se amestecă pentru a se combina și se lasă să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Homar
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Aranjați toasturile pe farfurii de servire și acoperiți uniform cu salată de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
3
Lăsați să stea 5 minute pentru ca sucurile să se înmoaie în pâine.
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.