Homar Panzanella

Homar Panzanella
Lobster Panzanella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,56 USD pe porție. O porție conține 190 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână piper, carne de homar, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 4 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mare de servire. Aruncați homarul și următoarele 4 ingrediente (prin busuioc). Se amestecă pentru a se combina și se lasă să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
HomarHomar
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Aranjați toasturile pe farfurii de servire și acoperiți uniform cu salată de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
3
Lăsați să stea 5 minute pentru ca sucurile să se înmoaie în pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
4
Garnisiți cu frunze suplimentare de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt

Echipamente

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Îmbutelierea vieilles Vignes de la Savary este introducerea finală a acestei combinații magice: Chardonnay cultivat în calcar Kimmeridgian și un apullorlevage dozat corespunzător în lemn. Electricitatea și mineralitatea oferite de sol sunt echilibrate de o cremozitate untoasă care este cerească.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista