Homar Deviled Ouă
Reteta homar Deviled Ouă ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 8 minute. Pentru $1.93 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. O porție conține 714 calorii, 30g de proteine, și 64G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de boia de ardei, muștar dijon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Homar Deviled Ouă, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă Benedict Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime.
Puneți gălbenușurile într-un castron mediu; așezați albii pe un platou de servire. Mash gălbenușurile cu o furculiță până se sfărâmă.
Adăugați maioneză și următoarele 5 ingrediente; bateți la viteză medie cu un mixer până se omogenizează. Amestecați ușor homarul.
Lingura de umplere în Albi.
Presărați blaturi cu boia afumată și arpagic proaspăt. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
![Francine și Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes]()
Francine și Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Îmbutelierea vieilles Vignes de la Savary este introducerea finală a acestei combinații magice: Chardonnay cultivat în calcar Kimmeridgian și un elixlevage dozat corespunzător în lemn. Electricitatea și mineralitatea conferite de sol sunt echilibrate de o cremozitate untoasă care este cerească.