Homar cu gheare și salată de cartofi cu sos de hrean-muștar
Homar cu gheare și salată de cartofi cu sos de hrean-muștar este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian farfurie. Această rețetă servește 8. O porție conține 665 calorii, 50g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $ 5.09 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți oțet de vin, usturoi, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată de cartofi cu muștar-hrean, Salată de friptură și cartofi cu sos de hrean, și Salată De Somon Și Cartofi Cu Pansament De Hrean.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare cu apă rece sărată. Aduceți la fierbere și gătiți până când tocmai ați fiert, aproximativ 10 până la 12 minute, dar variază în funcție de mărimea cartofilor.
Se scurge, se lasă să se răcească ușor și se taie în zaruri de 1/2 inci.
Combinați cartofii și homarul într-un castron mare.
Bateți împreună maioneza, muștarul, hreanul, oțetul și usturoiul într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Adăugați amestecul de maioneză în amestecul de cartofi-homar și amestecați ușor până se combină. Îndoiți în scallions și tarhon și re-sezon cu sare și piper, la gust.