Homar cu gheare și salată de cartofi cu sos de hrean-muștar

Homar cu gheare și salată de cartofi cu sos de hrean-muștar
Homar cu gheare și salată de cartofi cu sos de hrean-muștar este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian farfurie. Această rețetă servește 8. O porție conține 665 calorii, 50g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $ 5.09 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți oțet de vin, usturoi, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată de cartofi cu muștar-hrean, Salată de friptură și cartofi cu sos de hrean, și Salată De Somon Și Cartofi Cu Pansament De Hrean.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare cu apă rece sărată. Aduceți la fierbere și gătiți până când tocmai ați fiert, aproximativ 10 până la 12 minute, dar variază în funcție de mărimea cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge, se lasă să se răcească ușor și se taie în zaruri de 1/2 inci.
3
Combinați cartofii și homarul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți împreună maioneza, muștarul, hreanul, oțetul și usturoiul într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HreanHrean
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de maioneză în amestecul de cartofi-homar și amestecați ușor până se combină. Îndoiți în scallions și tarhon și re-sezon cu sare și piper, la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
Ceapa VerdeCeapa Verde
TarhonTarhon
HomarHomar
CartofiCartofi
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Arome exotice de ananas, vanilie și caise pe nas. Rotund, bine echilibrat și cu o bună persistență a aromei.Se împerechează cu pește cu sos, carne albă cu smântână, șuncă de pe os cu un sos chablisienne.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Revista