Homar Brie Phyllo Pachete
Homar Brie Phyllo pachete este un pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 265 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupe Brie Phyllo, Lobster & Shitake Phyllo Triunghiuri, și Brie și sparanghel Phyllo Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Dacă phyllo a fost înghețat, asigurați-vă că este complet dezghețat înainte de a-l manipula. Odată scos din pachet, va trebui să acoperiți phyllo cu hârtie cerată și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia.
Întindeți fiecare foaie de aluat și ungeți untul. Îndoiți în jumătate, periați din nou, pliați în jumătate, tăiați în jumătate. (Fiecare foaie de aluat ar trebui să producă 2 dreptunghiuri, aproximativ 4 pe 4 inci, deci veți avea 16 pătrate.) În bolul de amestecare, combinați homarul, brânza, pătrunjelul și arpagicul și condimentați cu sare și piper.
Așezați amestecul pe fiecare pătrat de aluat. Aduceți colțurile în pachete pătrate mai mici și periați mai mult unt deasupra.
Coaceți în cuptor până se rumenesc.