Holly-Jolly Prajiturele

Holly-Jolly Prajiturele
Rețeta Cupcakes Holly-Jolly ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 1 porții cu 248 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de stropi, frunze de mentă de bomboane, mini-urile m&m și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Cu Unt De Arahide Holly Jolly, Prajiturele Holly Confiate, și Holiday Holly Ciocolată Cupcakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați marginile cupcake în zahăr spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Așezați 3 frunze de mentă verde și 3 mini-uri roșii M&M pe fiecare cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpearmintSpearmint
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă
1
Așezați mini-urile green M & M în jurul marginii fiecărui cupcake în 2 rânduri. Împrăștiați câteva stropi roșii sau nonpareils în jurul Minis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NonpareilsNonpareils
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă
2
Apăsați coarda de lemn dulce într-o formă de arc și așezați-o pe fiecare cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane InteligenteBomboane Inteligente
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista