Hoisin-Găini De Vânat Prăjite
Hoisin-găini de vânat prăjite este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1120 calorii, 80g de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sos hoisin, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hoisin-Găini De Vânat Prăjite, Găini De Vânat Prăjite, și Găini De Vânat Prăjite Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați găinile clătite și bine uscate într-o tigaie de prăjire superficială.
Adăugați usturoiul, coriandrul, ghimbirul, sucul de lămâie, ardeii iute și uleiul de canola în vasul unui mini robot de bucătărie sau blender. Pureați amestecul într-o pastă groasă.Frecați amestecul peste găini, obținând unele sub piele acolo unde este posibil. Umpleți cea mai mare parte a coriandrului în cavitatea fiecărei păsări, economisind unele pentru garnitură.Legați strâns picioarele găinilor cu sfoară de bucătărie. Acoperiți ușor și refrigerați cel puțin 20 de minute și până la 2 ore.Când este gata de prăjit. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Periați aproximativ 1/8 dintr-o cană hoisin peste fiecare dintre găini. Salvarea Hoisin-ului rămas de cupă pentru a unge găinile în timpul prăjirii.Prăjiți găinile 40-45 de minute, ungând ocazional.