Hoboken Eddie's Root Beer Chicken

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Hoboken Eddie's Root Beer Chicken. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 1141 de calorii, 51 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Un amestec de sare și piper, sos jalapeno, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Root Beer Granite with Root Beer Gelee și Vanilla Panna Cotta, Root Beer-Can Chicken și Root Beer Glazed Chicken.
Instrucțiuni
Pune berea cu rădăcină într-o cratiță și se aduce la fierbere. Reduceți berea de rădăcină cu 1/2, până la o consistență siropoasă și lăsați-o deoparte.
Preîncălziți un grătar. Unge ușor și condimentează pieptul de pui. Puiul la grătar până când este fiert și sucul curge limpede, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Pentru a face orez, aduceți apa la fiert, adăugați orezul și adăugați în orez sosurile Hoboken Eddie.
Adăugați scorțișoara și ienibaharul, amestecați bine, acoperiți și lăsați să fiarbă 20 de minute.
Taiati bananele felii si le caliti in unt aproximativ 3 minute.
Pentru a servi, puneți câte o lingură de orez pe fiecare farfurie, acoperiți cu un piept de pui și stropiți cu o parte din glazura de bere rădăcină deasupra puiului. Acoperiți puiul cu o felie subțire de ardei scotch bonnet și serviți cu felii de banană.