Hoagie Bake
Coacerea Hoagie necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 574 calorii, 28G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de șuncă, salam, brânză provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hoagie Bake, Sunca De Gradina Hoagie, și Hoagie Slider Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Acoperiți fundul vasului de copt cu 1 pachet de aluat semilună.
Strat cu salam, șuncă și pepperoni. Acoperiți carnea cu un strat de brânză Provolone și brânză elvețiană.
Întindeți 1/2 din ouăle bătute peste brânză. Sus cu al doilea pachet de rulouri semilună.
Ungeți cu ouăle bătute rămase și presărați parmezan.
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute. Acoperiți cu folie și coaceți încă 10 minute.