Hibiscus " Sangria

Hibiscus
Hibiscus " Sangrian este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 77 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bile de pepene galben, zahăr granulat, flori de hibiscus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Jamaica (hibiscus) Sangria, Ceai Picant De Hibiscus Peach Sangria, și Răcitor De Ceai Spumant Hibiscus Sangria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri, încălziți apa până la fierbere. Se amestecă florile de hibiscus. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit timp de 20 până la 30 de minute sau până când apa capătă o culoare visiniu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se strecoară amestecul de hibiscus; aruncați florile. Se amestecă zahărul până se dizolvă; se lasă să stea până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
ZahărZahăr
3
Se amestecă vinul și fructele în amestecul de hibiscus răcit. Se dă la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
FructeFructe
VinVin

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista