Hibiscus " Sangria
Hibiscus " Sangrian este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 77 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bile de pepene galben, zahăr granulat, flori de hibiscus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Jamaica (hibiscus) Sangria, Ceai Picant De Hibiscus Peach Sangria, și Răcitor De Ceai Spumant Hibiscus Sangria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, încălziți apa până la fierbere. Se amestecă florile de hibiscus. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit timp de 20 până la 30 de minute sau până când apa capătă o culoare visiniu profund.
Se strecoară amestecul de hibiscus; aruncați florile. Se amestecă zahărul până se dizolvă; se lasă să stea până se răcește complet.
Se amestecă vinul și fructele în amestecul de hibiscus răcit. Se dă la frigider până la rece.