Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 564 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pâinea, ardeiul gras și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pește Gefilte Cu Ardei Tricolori, Paste Penne Cu Ardei Multicolori, și Fasole verde cu ardei colorați (Dimensiunea mulțimii).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa, ardeii și sarea și sotati timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Ceapă
Sare
5
Tăiați pâinea în sferturi transversal și tăiați fiecare sfert în jumătate, având grijă să nu tăiați până la capăt, astfel încât cele 2 să rămână conectate. Scoateți centrul moale din pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
6
Puneți pâinea, cu fața deschisă, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Așezați 1 chiftea și puțin sos pe 1 parte a fiecărei bucăți de pâine. Se acoperă cu o parte din amestecul de piper. Umpleți cealaltă parte a fiecărui sandwich cu puțin sos și presărați brânza. Se fierbe până se topește brânza, aproximativ 4 minute.