HERDEZ xtrasex Chipotle flanc Steak

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați herdez XV Chipotle flanc Steak. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $ 3.28 pe portie. Un amestec de suc de lime, oregano mexican, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 83%. Încercați HERDEZ xtrasex Chipotle flanc Steak, Chipotle-Friptură De Flanc Frecată, și Chipotle-Friptură De Flanc De Plante Medicinale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sosul de gătit Mexican, sucul de lămâie, uleiul vegetal, ceapa, căței de usturoi, ardeiul jalapeno, cilantro, chimenul, oregano și sarea în recipientul unui blender sau robot de bucătărie. Amestecați sau pulsați până când amestecul este neted, iar ingredientele sunt încorporate fin în sos. Rezervați 1/2 cană din amestec pentru însăilare.
Tăiați friptura de orice grăsime vizibilă.
Așezați friptura într-un vas de copt nemetalic sau într-o pungă de plastic sigilabilă.
Adăugați marinada; întoarceți carnea pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte, întorcând carnea de una sau mai multe ori în timp ce marinați.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scurgeți carnea și aruncați marinada. Friptura de fustă la grătar aproximativ 7 minute la foc direct, cu capacul închis. Rândul său, carne apoi ungeti carne cu sos rezervat; gratar cu capac închis 3 minute mai mult sau până când fierte după cum doriți. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C) pentru o coacere medie-rară.
Ungeți orice sos rămas pe friptură și serviți cu tortilla caldă de porumb și salsa.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.