Herbes de Provence pui rotisor

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Puii de rotisor Herbes de Provence ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 881 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, găini, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Herbes de Provence, Herbes de Provence, și Cum se face Herbes de Provence pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul, herbes de Provence și sarea într-un castron mic; se pasează cu furculița până se amestecă cu pastă granulară groasă. Începând de la capătul gâtului fiecărui pui, treceți cu atenție degetele sub pielea sânilor pentru a slăbi. Începând de la fiecare parte a cavității principale, treceți cu atenție degetele sub pielea coapselor pentru a slăbi. Frecați untul condimentat cu ierburi pe pui sub pielea slăbită și pe exteriorul fiecărui pui. Strângeți puii legând picioarele împreună și legând aripile în lateral. Închideți puii în pungi de plastic resigilabile extralarge. Se răcește cel puțin 6 ore. Puii înainte pot fi pregătiți cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
Lăsați puii să stea la temperatura camerei cu aproximativ 30 de minute înainte de gătit.
Scoateți scuipatul din atașamentul rotisorului și pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Pui de pui pe scuipat, împingând aproape de centru. Reatașați spit la motor.
Așezați tigaia(tăvile) de folie de unică folosință superficială sub găini pentru picături. Închideți grătarul, introducând tija termometrului cu citire instantanee prin orificiul din capota grătarului pentru a monitoriza temperatura. Mențineți temperatura la aproximativ 400 F prin deschiderea orificiilor de ventilație pentru a crește căldura și închiderea orificiilor de ventilație pentru a reduce căldura. Gatiti puii pana cand termometrul inserat in cea mai groasa parte a coapsei Inregistreaza 170 de lei F, aproximativ 50 de minute. Opriți grătarul, dar nu deschideți.
Lăsați puii să se odihnească în grătarul acoperit 10 minute.
Glisați puii de pe scuipat și pe platou.
Tăiați fiecare pui în 6 sau 8 bucăți și aranjați pe platou.
Pentru a GRĂTA un pui întreg fără rotisor : dacă folosiți un grătar cu cărbune,aranjați cărbuni de ambele părți ale unei tigaie de unică folosință din aluminiu, împărțind cărbunii în mod egal. Dacă utilizați un grătar cu gaz cu trei arzătoare, arzătoarele ușoare la stânga și la dreapta, lăsând arzătorul Central oprit. Dacă utilizați un grătar cu gaz cu două arzătoare, arzător ușor pe partea opusă tigaie de unică folosință. Introduceți un termometru cu citire instantanee în orificiul superior al grătarului sau puneți termometrul cuptorului în interiorul grătarului pe grătar peste tigaie. Aduceți temperatura la 350 F la 375 F.
Puneți puiul pe grătar deasupra tigaiei. Închideți grătarul. Reglați orificiile de ventilație ale grătarului sau setarea căldurii după cum este necesar pentru a menține temperatura.