Herbed Usturoi Piper Freca
Herbed Garlic Pepper Rub ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 3 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper de usturoi, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Piper cu ierburi Havarti ou într-o gaură cu slănină, și Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele.
Răspândiți frecați uniform pe 1 kilogram de carne dezosată (carne de porc sau carne de vită). Acoperiți și refrigerați 15 minute. Gratiți carnea după dorință.