Herbed Turcia Două Moduri

Herbed Turcia Două Moduri
Herbed Turcia două moduri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 19,79 USD pe porție. O porție conține 5070 calorii, 594g de proteine, și 242g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cajun Curcan Sărat-Două Moduri, Turcia două moduri (piept prăjit și picioare Confit), și Umplutură de Taco Kale, curcan și fasole neagră-Plus 5 moduri de Utilizare.

Instrucțiuni

1
Tăiați picioarele și aripile curcanului; separați copanele și coapsele. Folosind foarfece de pasăre, tăiați coloana vertebrală. (Rezervați aripile, gâtul și coloana vertebrală pentru a face stoc.) Puneți pieptul, coapsele și toiagele pe o foaie de copt cu margini și presărați peste tot cu 1 1/2 linguri de sare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Păsări De CurtePăsări De Curte
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Clătiți părțile de curcan și uscați-le. Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Adăugați coapsele și toiagele și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine peste tot, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4
Transferați curcanul într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Adăugați usturoiul, țelina, morcovul și ceapa în caserolă. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Întoarceți coapsele și toiagele în caserolă și adăugați 4 căni din ciorba de curcan. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când curcanul este fraged, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Transferați curcanul în platou; strecurați lichidul de fiert și readuceți-l în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
8
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Întindeți jumătate din unt sub pielea pieptului de curcan; introduceți salvie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Întindeți untul rămas pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
11
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați pieptul de curcan, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 12 minute. Întoarceți pielea pieptului în sus și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți pieptul de curcan timp de 1 oră și 15 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Transferați sânul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Adăugați restul de 2 căni de stoc de curcan în tigaie și aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Se fierbe lichidul de fiert în caserolă până se reduce la 3 căni, aproximativ 10 minute.
16
Adăugați stocul din tigaie. Într-un castron mic, bateți făina cu 1/4 cană de apă; bateți acest amestec în lichidul din caserolă și fierbeți, amestecând frecvent, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Transferați sosul într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
18
Scoateți oasele de pe coapse și tăiați carnea cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
19
Transferați carnea coapsei într-o tigaie împreună cu toiagele. Acoperiți cu folie și reîncălziți. Sculptați pieptul de curcan și aranjați-l pe un platou. Aranjați carnea întunecată alături; serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Copane De PuiCopane De Pui
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista