Herb Crusted Chuck Friptură

Herb Crusted Chuck Friptură
Herb Crusted Chuck Roast ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare, rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură De Chuck Cu Crustă De Ierburi, Carne de vită Chuck Eye Roast cu Paprika-Herb Rub, și Herb Crusted Coaste Ochi Friptură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați firimiturile de pâine, uleiul de măsline, usturoiul, muștarul măcinat, savurosul, ardeiul negru și rozmarinul într-un bol; întindeți amestecul peste friptura de chuck de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați friptura într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de vită începe să se întărească și este roșiatică-roz și suculentă în Centru, 1 1/2 până la 2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C). Lăsați friptura să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Amestecați smântâna, hreanul, sucul de lămâie și sarea într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se servește cu carne de vită feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista