Herb Crusted Chuck Friptură
Herb Crusted Chuck Roast ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare, rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură De Chuck Cu Crustă De Ierburi, Carne de vită Chuck Eye Roast cu Paprika-Herb Rub, și Herb Crusted Coaste Ochi Friptură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Amestecați firimiturile de pâine, uleiul de măsline, usturoiul, muștarul măcinat, savurosul, ardeiul negru și rozmarinul într-un bol; întindeți amestecul peste friptura de chuck de vită.
Transferați friptura într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de vită începe să se întărească și este roșiatică-roz și suculentă în Centru, 1 1/2 până la 2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C). Lăsați friptura să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
Amestecați smântâna, hreanul, sucul de lămâie și sarea într-un alt bol.
Se servește cu carne de vită feliată.