Hash de varză de Bruxelles cu slănină, alune și mentă
Hash de varză de Bruxelles cu slănină, alune și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 257 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, unt, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles și hașiș de slănină, Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit, și cartofi dulci, varză de Bruxelles și hașiș de slănină.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Scurgeți, rezervând 2 linguri de grăsime. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Topiți untul cu grăsime de slănină rezervată în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați varză de Bruxelles, alune și ceapă verde. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 7-10 minute sau pana cand mugurii sunt usor ofiliti si fragezi.
Condimentează cu sare kosher și piper. Aruncați cu slănină mărunțită și mentă chiar înainte de servire.