Haselnussmakronen
Haselnussmakronen ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 79 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 24 și costă 16 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, sare, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați nucile măcinate, cacao, coaja de lămâie, sarea și vanilia într-un castron mic.
Într-un castron mare, bateți albușurile până se spumează și se îngroașă ușor.
Presărați zahărul peste ele și continuați să bateți până când albii formează vârfuri rigide și neclintite pe bătător atunci când sunt ridicați din vas. Îndoiți ușor amestecul de nuci în albi până se combină bine.
Înveliți o foaie mare de copt cu 2 lingurițe de unt înmuiat. Aruncați aluatul cu linguri pe foaia de copt pregătită, distanțându-le la aproximativ un centimetru.
Lăsați fursecurile să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de coacere.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Așezați fursecurile în mijlocul cuptorului; coaceți timp de 30 de minute sau până când sunt ferme. Cu o spatulă, transferați cu atenție fursecurile într-un suport pentru a se răci.