Cuscusul israelian Condimentat de Harissa este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 774 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Legume israeliene fierte peste cuscus condimentat, Curcan Tunisian-condimentat cu cuscus de usturoi și sos Harissa, și Creveți Condimentați Din Africa De Nord + Cușcuș Israelian De Legume De Vară Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru marinată, combinați toate ingredientele pentru marinată într-un bol mediu și bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
2a. pentru tempeh, adăugați 1 1/4 căni de apă la marinată. Aranjați tempehul într-un singur strat într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tempeh
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă marinata peste tempeh. Se aduce la foc mic la foc mare. Acoperiți; se fierbe 15 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tempeh
1
Transferați marinada într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați creveți; sigilați și marinați la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Scoateți creveții din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Așezați creveții pe grătar sau pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Pentru cuscus, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, timp de 12 minute sau până când cuscusul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță.
10
Pentru roșii, combinați roșiile, uleiul, usturoiul și fulgii de piper într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare; sotati 3 minute sau până când roșiile se înmoaie și încep să apară. Se amestecă ierburile; sotati 2 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Subţire-
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Împărțiți cuscusul între 4 boluri largi de supă. Lingurați roșiile în jurul cuscusului; top cu tempeh sau creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tempeh
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se presară cu cilantro și parmezan, dacă se dorește.